Visie
First Love Sound & Light Concepts maakt het mogelijk een compleet concept aan te bieden, die elk evenement zijn eigen unieke uitstraling en sfeer geeft.

Wij beschikken over eigen gedegen licht- en geluidssystemen, alsmede ons eigen decor-, stand- en podiummateriaal. In het geval dat wij extern materiaal moeten inhuren kunnen wij terugvallen op ons netwerk van betrouwbare leveranciers, waarmee we vaak al jarenlang prettig samenwerken.

Het gehele traject van concept tot organisatie tot realisatie van een evenement wordt op deze manier centraal gecoördineerd. Dit is voor de opdrachtgever prettig werken omdat hij slechts één aanspreekpunt heeft voor de uitvoer van zijn totale evenement.

Inmiddels heeft First Love Sound & Light Concepts haar services nog verder uitgebreid door het management van een aantal bekende en minder bekende artiesten en acts onder haar hoede te nemen.
 
Echter, zijn er artiesten die niet onder First Love´s management vallen, maar die u toch graag op uw evenement wilt zien, dan kunnen wij dit door onze goede relaties toch voor u verwezenlijken.

Dit maakt First Love Sound & Light Concepts tot een compleet evenementenbedrijf, met jarenlange ervaring en een groot aantal gerenommeerde vaste tevreden klanten, die ons keer op keer opnieuw vragen hun evenement te organiseren.
 

facebooklinkedin

Nieuws

Vacature

* * * * VACATURE * * * *

Voor de shows van Radio 538 DJ’s On Tour en SLAM! On Tour zoeken wij nog vaste medewerkers die deze shows tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Functie
- Je draagt zorg voor de audio-, video- en lichttechniek tijdens de shows;
- Zelfstandig of in teamverband kunnen op- en afbouwen van de techniek;
- Zelfstandig of in teamverband kunnen op- en afbouwen van het decor;
- Het in het magazijn voorbereiden, laden en lossen van (audiovisuele) apparatuur.

Profiel
- Je hebt een relevante opleiding afgerond en/of affiniteit met techniek door werkervaring;
- Aantoonbare gedegen kennis van audio-, video- en lichttechniek; 
- Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en durft verantwoordelijkheid te nemen;
- Je bent flexibel inzetbaar, voornamelijk in de weekenden;
- Je bent representatief, betrouwbaar en stressbestendig;
- Je beschikt minimaal over rijbewijs B.

Is dit wat voor jou? Stuur dan een motivatiebrief en je CV op naar info@firstlove.nl.

Roadshows

Banner
Banner